Buna ziua ,
Am contractat servicii de cablu TV prin acord de novatie pe 12 luni , preluare servicii odata cu imobilul inchiriat .
M-am mutat in alta locuinta unde cei de la firma de cablu nu imi pot asigura serviciile lor , reteaua nefiind extinsa in zona respectiva.
Am fost la ei sa ma informez cu privire la transferul in noua locatie a serviciilor. Si mi-au relatat ca nu se pot asigura serviciile in noua locuinta. Singura metoda este rezilierea contractului. Cu taxe aferente cca. 200 ron . :O
Nu mi se pare far-play sa platesc aceste taxe . Eu vreau sa continui contractul dar nu e vina mea ca nu imi pot asigura ei serviciile .
Ce pot face in situatia asta in afara de discuta cu un chirias in vechea locatie sa preia el serviciile ?
Va aduc in atentie situatia in care am fost eu...,in 2009 am contractat un abonament rcs tv...echipamentul l-am achizitionat(receptor+antena parabolica) si am scos-o in afara tarii...in 2010 am instrainat aparatura dar ab a ramas pe numele meu,noul proprietar platea factura....in 2012 nu s-au achitat doua luni si semnalul a fost inchis...in 2014 m-am abonat din nou la rcs si am platit cele doua luni(87lei) fara penalizari si am fost anuntat ca vechiul abonament s-a anulat!.....aveti dreptul sa cereti si intrerupere temporara a sedviciului 3luni..cu respect.
Taxa de rebransare
lumifatu
Buna ziua,
Spuneti-mi va rog, taxa de rebransare la reteaua de cablu este legala?|
Nici macar nu am fost debransata, ulterior ar fi trebuit sa solicit o ... (vezi toată discuția)