avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Problema la recuperareaTaxei de poluare 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Problema la recuperareaTaxei de poluare 2013

Buna ziua!
In februarie 2013 am platit taxa de poluare pentru un autoturism, iar in martie am depus actele la un avocat, pentru a se recupera.
Au trecut doi ani de atunci si avocatul spune ca dosarele depuse in perioda respectiva sunt respinse si ca nu se poate face nimic. (judetul Mures)
A mai intampinat cineva cazuri asemanatoare?

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.Am gasit o masina neimatriculata si vanzatorul spune ca are taxa de poluare castigata in instanta.Masina se poate inmatricula pe numele meu desi ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxa de poluare? pantescu123 pantescu123 Buna ziua! Am avut un autoturism inmatriculat in anul 2011,adus din Germania,Spun ..am avut,,pentru ca acum l-am dat la remat ,asta doar pentru ca sa il scot ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare mariams70 mariams70 Buna ziua, In luna noiembrie 2008 am imatriculat o masina adusa din Germania pentru care am platit o taxa de poluare,am inteles ca se ... (vezi toată discuția)