avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nulitate relativa versus nulitate absoluta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nulitate relativa versus nulitate absoluta

in ce conditii nulitatea absoluta devine nulitate absoluta pe O.G. 2/2001,stiu ca exista o pronuntare a inaltei curti de casatie si juastitie sau................... in care s-ar spune ca in momentul in care motivele de nulitate relativa sunt folosite de agentul constatator pentru a produve un prejudiciu ,nulitatea relativa se transforma in nulitate relativa.

Ex nu se precizeaza calea de atac a Procesului verbal ,se face plincere la judecatoria resedinta de judet ,iar in intimpinare agentul constatator invoca exceptia de necompetenta a judecatoriei.
este acest caz nulitate relativa transformata in nulitate absoluta?
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 23:24, 22 Iunie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când poate fi anulat un proces verbal de contravenție încheiat de un agent al poliției rutiere? c0sminvl c0sminvl Buna seara,am si eu nevoie de cateva informatii: 1.Faptul ca agentul nu mi-a precizat si nu mi-a spus sa scriu sau sa nu scriu daca am mentiuni poate duce la ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda Stamate511 Stamate511 Pot face contestație la o amendă pt ca am avut altfel de declaratie pe propria răspundere (vezi toată discuția)
Nulitatea procesului verbal de constatare a contraventiei Jonny93 Jonny93 Va rog sa-mi spuneti daca lipsa mentiunii obiectiunilor contravenientului in procesul verbal de constatare a contraventiei duce la anularea acestuia ... (vezi toată discuția)