avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... \\"hartuire\\" psihica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

"hartuire" psihica

Buna ziua!

Ma confrunt cu urmatoarea problema.Este o firma care de un an de zile imi tot trimite adrese si-mi solicita tot felul de documente conf legii 544/2001, dar deja ma simt hartuita.Cum as putea sa scap de firma asta sau ce as putea scrie la finalulul raspunsurilor la adrese ca sa mai termine cu adresele?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: buburuza22 , utilizator 07:40, 31 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare si prelucrare date publice de pe situri AndreiCr AndreiCr Buna ziua si multumesc anticipat pentru raspunsuri, As dori sa stiu daca datele publice de pe site-uri web ale institutiilor publice pot fi preluate si ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice dana_ludmila dana_ludmila Cand pot pune la dispozitia unui solicitant dosarul achizitiei publice conform legii 544/2001? (vezi toată discuția)
Abuz legea 554/2001 gart gart Buna ziua, Se incadreaza ca si infractiune acest comportament al unei persoane din cadrul unei institutii publice: - se refuza inregistrarea sesizarilor ... (vezi toată discuția)