avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere scoala de grefieri 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere scoala de grefieri 2009

Buna ziua!
Ma numesc Petre Simona, am 25 de ani si am terminat in 2006 Facultatea de Stiinte Juridice, specializarea Administratie Publica. As dori sa stiu daca pot sa ma inscriu la examen pentru scoala de grefieri daca nu am absolvit dreptul.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:10, 28 Iunie 2009
buna ziiua
nu cred ca poti din cite stiu accepta doar absolventi de facultate de drept dar intra pe saitul SNG.ro si vei gasi toate datele de contact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"licentiat in stiinte juridice si administrative" ionutbuta89 ionutbuta89 Va rog sa-mi spuneti daca cu o asemenea titulatura pe diploma de licenta pot intra in avocatura...:training: (vezi toată discuția)
Post in urma examen sng RamonaCristiana RamonaCristiana Buna ziua, Am inteles ca dupa parcurgerea cursurilor si absolvirea SNG iti gasesti rapid de lucru.Este adevarat?Esti repartizat imediat pe un post sau e ... (vezi toată discuția)
Admitere sng anamarya anamarya Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca eu absolventa a Facultatii de Drept, specializarea administratie-publica pot sustine examenul de admitere la sng. Va ... (vezi toată discuția)