avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Droguri, autoritate parinteasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Droguri, autoritate parinteasca

Buna ziua. Cum pot demonstra in instanta ca cineva se drogheaza? intr.un proces de custidie in care mama are astfel de obiceiuri. Trebuie tatal copilului sa ceara si sa.si dea acordul si ea sau este obligata de catre instanta?
Cel mai recent răspuns: N_&_K_43 , utilizator 13:57, 8 Aprilie 2015
il poti filma in timp ce se drogheaza ,altfel nu stiu cum ,cu toate ca se poate vedea de cat timp se drogheaza din analiza firului de par ,dar asta costa !!asa se face afara,si mai sunt si teste (nu stiu daca sunt si in romania )sunt ca niste plasturi si trebuie lipit de piele iti da rezultatul pe loc !!se vand in farmacie in spania cumpara parintii sa testeze copiii daca se drogheaza !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor drogat e valabila declaratia lui? gemilia gemilia buna ziua un martor intr-on dosar penal se drogheaza dar pe declaratia lui si al inca o pers sunt invinuit ,e citat in septembrie la tribunal sa dea declaratie ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judiciare mosuxl mosuxl Buna ziua am si eu o problema legata de un dosar penal in care am fost acuzat de trafic de droguri si dupa 2 analize am fost ACHITAT la ART 10 lit. d CPP, ... (vezi toată discuția)
La divort ca proba antidoping sperantagabi sperantagabi in procesul de divort se poate cere proba anti doping, adica sa fie testat partenerul de o unitate sanitara , avind cunostinta ca consuma droguri si vrea ... (vezi toată discuția)