avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incetare cim

- Art. 62 alin. 3 din Legea 53 / 2003 privind codul muncii, republicat – (3) Decizia se emite in scris si sub sanctiunea nulitatii absolute trebuie motivata in fapt si in drept si sa cuprinda precizari cu privire la termenul in care poate fi contestata si la instanta judecatoreasca la care se contesta.

INTREBARE:
1) Si decizia incetare CIM prin demisie ''art.81(7)'' trebuie obligatoriu sa contina termenul in care poate fi contestata si la instanta judecatoreasca la care se contesta ?!
2) Ce inseamna ''trebuie motivata in fapt si in drept'' ?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 3 Aprilie 2015
freeelis a scris:

(...) si motivata in drept - art.81 alin.7 C.mun.

Dispozitiile art.81 alin. 7 C.muncii au in vedere momentul de la care ar urma sa inceteze CIM... nu temeiul in baza caruia inceteaza raportul de munca.
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
RG33, utilizator
Temeiul in care inceteaza raportul de munca este chiar art.81 alin.7 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie - dreptul la munca arhiresorin arhiresorin eram angajat ca agent de interventie,am comis o infractiune la codul rutier(in afara serviciului)pt care am fost condamnat 7 luni cu suspendare....ulterior mi ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre acte ! RG33 RG33 Avem urmatorul caz: - Unui salariat (conform ADEVERINTA emisa Serviciu Resurse Umane) i-a incetat CIM conform Art. 55, lit. b din Codul Muncii, republicat ... ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, Imi puteti trimite un model de decizie pentru incetare CIM cu demisie si un model de decizie incetare CIM cu acordul partilor. Multumesc (vezi toată discuția)