avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tutela
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tutela

Buna ziua ,
Copilul meu cu handicap grav ( sindrom Down ) implineste anul acesta 18 ani , datorita diagnosticului am inteles ca nu are drept de semnatura .. Va rog sa- mi spuneti ce trebuie sa fac sa obtin un act prin care eu ca mama sa am dreptul legal sa ma ingrijesc de interesele sale . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:47, 16 Aprilie 2015
solicitati instantei de tutela sa va desemneze curator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot să devin tutorele surorii, în vederea administrării veniturilor ei, în locul mamei mele care este acum în vârstă și bolnavă? LarisaNN LarisaNN Mama mea in vârsta de 80 ani a obținut hotărâre judecătorească pentru sora mea ( 40 ani sindrom Down ) handicap grav permanent, de curator ( tutore) ! ... (vezi toată discuția)
Curatela. obtinerea curatelei nicu001 nicu001 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii curatelei pentru o persoana majora - 24 ani, cu diagnostic de \\"retardare ... (vezi toată discuția)
De ce nu mai primesc ingrijitorii copiilor cu sindromul down bani?? cris_89 cris_89 Buna ziua! Cunosc un caz in care ingrijitoarea (in aceasta situatie, mama) unui copil diagnosticat cu sindrom Down a primit salariu pana la un moment dat ... (vezi toată discuția)