Cum procedez,fie penal sau civil in caz ca am fost pacalit de oamenii carora le platesc abonamentul? Am verificat luna asta in info-uri sa vad daca am depasit niste limite si totul mi s-a parut in regula,din cate stiu.Mi s-a spus ca am abuzat de minutele internationale cand am vorbit la telefon cu relatii din tari straine,dar din cate stiu eu,am vorbit cu aproximatie in acelas ritm in care am vorbit si lunile trecute,facturile celelalte fiind pe masura.Chestia e ca pe telefon nici nu mi-a aparut vreun semnal de alarma! Am un abonament slab care deabea depaseste 10 euro,cum de se face ca luna asta am peste 2 milioane de platit? S-ar fi putut ca tocmai ei sa-mi fi folosit numarul pentru a ma stoarce de bani? Sa-mi dati,va rog,explicatii si sfaturi,daca se poate.Sunt putin scandalizat de situatia asta si nu pot trece cu vederea chiar atat de usor.
Va recomand sa verificati cu atentie clauzele din contract si sa solicitati desfasuratorul cu apelurile respective. Companiile de telefonie ofera minute internationale numai cu anumite tari din UE, cu unele si pe fix si pe mobil, insa cu altele numai pe fix - mentionate expres in contract; la fel si tarifele care se aplica pentru depasire.
Nu exista posibilitatea ca ei sa va fi folosit nr si sa va taxeze in plus, de asemenea va este pus la dispozitie serviciul de cost control care se actualizeaza zilnic.