avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba debutanti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba debutanti

Buna ziua.

Debutantii in profesie, de exemplu in profesia de consilier juridic, pot fi supusi unei perioade de proba?

Am gasit fraza aceasta "Absolventii institutiilor de invatamant nu vor fi supusi unei perioade de proba, ci unui stagiu" intr-un articol, si acum sunt in ceata.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 20 Aprilie 2015
Niciun angajator nu are acces la baza nationala de date a REVISAL-ul. Acesta nu poate vedea decat proprii sai angajati .

Sunt si spete in care un salariat a castigat astfel de litigii.

De asemenea, sunt destule situatii in care fostii salariati au castigat si fara sa apeleze la avocati.

p.s.
Lasa-mi o adresa de mail si-ti voi trimite - in cursul zilei de luni - spete in care salariatii au castigat astfel de litigii.
V-am lasat in privat adresa de e-mail.

Multumesc frumos pentru bunavointa dumneavoastra.
V-am trimis prin mesageria privata o parte din aceste link-uri. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu licenta in drept ana_abo ana_abo Buna ziua tuturor! Care este regula dupa noul Cod al muncii pentru cei care se angajeaza pentru prima data in viata? Este vorba despre opersoana care are ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut ioana1997 ioana1997 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este perioada de debut, pentru un psiholog, angajat ca psiholog stagiar , intr-o primarie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Angajare persoana la primul contract andronicloredana andronicloredana Buna, Un absolvent de studii superioare , care nu a mai fost angajat niciodata ,poate fi angajat cu contract pe perioada nedeterminata ? Perioada de proba ... (vezi toată discuția)