avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... hosting la un site ce nu mai are legatura cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

hosting la un site ce nu mai are legatura cu activitatea firmei

buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: firma mea detine un site pentru o activitate pe care a desfasurat-o pana anul trecut. in virtutea inertiei am platit hosting pentru acel site si pentru anul 2009 (oricum e numele site-ului ecumparat pe firma), dar acum site-ul contine date ale unei pfa (salariatul care lucra la mine la firma s-a facut pfa si continua activitatea pe care firma mea a incetat-o).

acum mi-am dat seama ca nu e prea corect faptul ca firma mea plateste acel site, iar el contine date de contact si "reclama" pentru o persoana ce nu are legatura cu firma in acest moment. Pe de alta parte as vrea sa pastrez site-ul.

ce ma sfatuiti? sa adaug un cod CAEN care s-ar potrivi la aceasta situatie? si care ar fi acela ?

va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aurica ilie , utilizator 14:10, 27 Iunie 2009
Pai daca societatea a mai desfasurat in trecut aceea activitate inseamna ca aveti deja codul CAEN necesar desfasurarii activitatii respective .......Iar in ceea ce priveste informatiile continute in momentul de fata de site daca d-v in calitate de titular nu i-ati acordat acord PFA-ului sa utilizeze situl el raspunde ptr acest lucru .....
Desfiintati site-ul!
Contractul pe care l-aţi făcut cu cine găzduieşte site-ul este legea între dumneavoastră şi respectiva societate.trebuie văzut ce valabilitate are acesta.Dacă este în vigoare, sunteţi îndreptăţit ca titular să administraţi în continuarea site-ul cum dispuneţi.Dacă aţi constatat imixtiuni pe acest site trebuie văzut cine a mai avut acces la administrare.
aurica ilie a scris:

ce ma sfatuiti? sa adaug un cod CAEN care s-ar potrivi la aceasta situatie? si care ar fi acela ?

Firma dvs poate face publicitate pentru orice persoana prin siteurile pe care le detine / administreaza / plateste. In plus, puteti acorda consultanta software, consultanta in afaceri, etc.

Vedeti care dintre aceste coduri caen sunt deja in obiectul dvs de activitate si ati rezolvat problema. In orice caz, nu cred ca o sa se sesizeze nimeni cu privire la situatia dvs.

Spor la treaba :)
Va multumesc mult tuturor pentru raspunsuri.

Activitatea respectiva nu o mai desfasor (am pastrat-o in actul constitutiv doar asa....preventiv, dar nu mai am autorizatie pt ea).
Site-ul este inca al firmei mele si as vrea sa il pastrez, desi NU il utilizez pentru a face reclama firmei mele , ci unui fost salariat care nu mai lucreaza pentru mine (s-a facut omul pfa si desfasoara activitatea pe care o facea inainte ca salariat la mine). Eu, cu buna stiinta am vrut sa il ajut si i-am facut acel site pe domeniu firmei mele. Fara bani. Asa am vrut eu sa ajut omul. Dar imi este teama sa nu am pb .......Voi incerca sa pun in practica sfatul domnului Alin Popescu: voi utiliza site-ul ca pentru reclama si voi adauga codul CAEN potrivit pt acest lucru. Sper sa nu am interdictii in acest sens.

O zi frumoasa tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt domeniu web site Raluca_2013 Raluca_2013 recent am intampinat urmatoarea situatie: mi-a fost ,,sparta,, parola de acces la email de unde mi-a fost luata o copie scan a cartii de identitate - persoana ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen publicitate online MrDerpson MrDerpson Buna ziua, In prezent am un PFA, cod caen 7022 - consultanta pentru afaceri si management. Doresc sa-mi deschid un site care, probabil, imi va aduce ... (vezi toată discuția)
Factura hosting cristivstan cristivstan Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: realizez un site pentru un client si acesta nu are nici domeniu, nici pachet de gazduire cumparate. Si m-a rugat pe ... (vezi toată discuția)