avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme mari cu administratorul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme mari cu administratorul

buna ziua
in perioada 2010-215, administratorul blocului nostru a semnat si in locul presedintelui privind viramentele bancare, tot de la el putere a pus contabila(cumatra-neam) sa semneze in locul cenzorului, fiind intrebat dc-a zis ca,, mai platim si cenzor''.
in fine Presedintele nu prea era Presedinte sa zic asa(cu 2 clase e greu sa citesti o lege si s o interpretezi), domnul administrator facea cum vroia si aplica legea lui.
Acum a fost schimbat Presedintele, omul citit ,stie legea, dar mai greu cu schimbarea super administratorului(mai are si sustinatori, cei cu care a mancat spagile de la contracte).
NU STIU CUM SA SCAPAM DE NENOROCIREA ASTA DE ADMINISTRATOR
AJUTATI-MA VA ROG
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:58, 29 Aprilie 2015
Convocati o adunare generala extraordinara si schimbati CEx si pe "sustinatori".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demitere administrator ContSters122354 ContSters122354 cum o poti demite pe d-na administrator atata timp cat sotul dansei este presesedintele asociatiei am inteles ca nu se demite prin adunare generala, ci ... (vezi toată discuția)
Ce sanse de castig are comitetul executiv? marin53 marin53 In blocul in care sant cenzor, comitetul executiv a hotarat \"eliberarea din functie\" a administratorului incadrat cu CIM pentru ca \"nu ati respectat ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)