avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta, plata tarif de despagubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta, plata tarif de despagubire

Pe data de 12.07.2012 am circulat fara rovinieta. Ca urmare a acestui fapt pe data de 23.07.2012 am primit acasa o notificare prin care trebuia sa platesc contravaloarea amenzii si a tarifului de despagubire in valoare de 28 de euro. Incepand cu data de 27.07.2012 s-a scos acest tarif de despagubire. La momentul respectiv am platit doar amenda. Acum, dupa 3 ani am primit o notificare prin care mi se aduce la cunostinta obligativitatea platii tarifului de despagubire. Din punct de vedere legal ar trebui sa mai achit acest tarif de despagubire sau nu?
Cel mai recent răspuns: Dorin Padureanu , Alte profesii 11:36, 1 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc
am aceeasi problema si am contestat o..astept sa platesc taxa de timbru sa vad ce se va intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru plata contravaloare rovinieta Razvan_Culea Razvan_Culea Buma ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in privinta executarii silite pentru plata contravalorii rovinietei (28 euro). Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
Amezi taxa de drum GNE GNE buna dimineata, va rog sa ma ajutati in clarificarea urmatoarei situatii. In luna aprilie/mai 2012 am efectuat un drum la Constanta fara a plati taxa de drum ... (vezi toată discuția)
Somație platã cnadnr meioza meioza La începutul lunii iulie am făcut o reclamație la poliția rutieră că pe anumite porțiuni de pe A3 telefoanele de urgență nu ... (vezi toată discuția)