avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare, radiere uzufruct
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare, radiere uzufruct

Buna ziua

De curand am primit cadastrul si intabularea. Problema mea este ca nu a fost radiat uzulfruct cu toate ca eu am depus actele de deces necesare.
Cadastristul care mi-a facut lucrarea nu mi-a dat nicio explicatie.

Va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti ce pot face acum?

multumesc
Buna seara,

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Da este vorba de prima inscriere.
Cu expertul nu am ce sa vorbesc , daca ii dau iar actele pe mana probabil ma mai tine inca 3 luni.
Calea cea mai simpla mi se pare ....sa ma fac ca ploua:D si sa cer radierea uzuluifruct.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2015
MariaAugusta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie. probleme intabulare stefanis stefanis Buna ziua,va rog frumos:am primit o proprietate prin donatie,cu uzufruct viager.La momentu efectuarii donatiei,era efectuat doar cadastru pe teren nu si pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreacs definitiva de partaj in care s-a numit un expert cadastral pentru a imparti terenul extravilan intre ... (vezi toată discuția)
Cadstru/intabulare apartament icristi90 icristi90 Salut!, Asta e primul post aici, cu toate ca va cunosc comunitatea de doi ani. Sper ca ma veti primi si pe mine aici, la voi. Vreau sa-mi vand ... (vezi toată discuția)