avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AC in Autorizatia de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AC in Autorizatia de construire

buna ziua, Doresc sa ma lamuriti cu urmatoarea intrebare, In autorizatia de construirea unei cladiri p+10etaje este mentionat Ac=100. Cladirea dispunde de locuri de parcare la parter, apartamentele sunt de la et 1-10. Insa in documentatia cadastrala apare ca suprafata cosntruita la sol de 250mp.
Constructorul a explicat ca cei 100mp se refera la casa scarilor ca de fapt aceea e constructia la sol si de aceea apare in autorizatie AC cu 100mp, diferenta pana la 250mp fiind de fapt parcarea care vine sub primul etaj, practic nu e constructie.
Nedumerirea e daca autorizatia de construitre este corecta cu Ac =100mp, sau daca trebuie drevizuita sau trebui un alt document care sa arate clar diferenta, pentru a nu se considera ca nu a fost respectata autorizatia de construire?
Va astept cat se poate de repede cu un raspuns juridic.Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)
Intabulare, subapartamentare si iesire din indiviziune furgim furgim Buna ziua Impreuna cu un asociat am cumparat un teren (eu 62.5% si el 37.5%) si am construit impreuna o cladire cu 6 apartamente astfel incit eu acum am 66% ... (vezi toată discuția)