avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune nedezbatuta loc de veci- imposibilitate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune nedezbatuta loc de veci- imposibilitate achitare taxa anuala

Pe un ACT DE CONCESIUNE , pentru un loc de veci, sunt trecute trei persoane, fiecare cu cate 1/3. Una dintre persoane este decedata din anul 2010 ,mostenitor fiind fiul acesteia. Acest mostenitor nu mai tine legatura cu nimeni din familie de ani de zile( nu-i cunoastem domiciliul), dar nu a facut succesiunea pentru aceasta parte a locului de veci ce i se cuvine.Intampinam greutati la biserica de care apartine cimitirul,deoarece nu vor sa ne incaseze taxa anuala pe motiv ca nu exista succesiunea facuta dupa persoana decedata. Permanent taxele au fost platite de ceilalti doi detinatori ai acestui loc de veci.
Ma intereseaza ce pot face ca sa nu mai am probleme la plata taxelor anuale.
Ce se intampla daca persoana nu face succesiunea dupa mama lui decedata?
Cu multumiri anticipate
Denisa Dunare
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:36, 9 Mai 2015
P latiti pe numele defunctului.
Nu se poate plati pe numele defunctei deoarece pe fisa locului care se gaseste la biserica , persoana figureaza decedata.
Din acest motiv refuza sa incaseza taxa.
aflati contul si platiti prin banca si le trimiteti prin posta dovada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)