avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oprire bonuri de masa.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oprire bonuri de masa.

Buna seara.Lucrez la un supermarket ca lucrator comercial de 6 ani(din care 2 ani am avut suspendat contractul de munca pentru crestere copil).De 6 ani la inventarele care le facem tot ies lipsa pachete de tigari intre sumele 400-600 de lei.In ultima luna a iesit gaura la tigari de 1800 de lei(adica in jur de 14 cartuse),iar inspectorul de zona a decis sa plateasca angajati,adica sa ne opreasca 13 bonuri.
Intrebarea mea este Au voie sa ne opreasca?Va multumesc
Sa rezolvat situatia deocamdata.La colegi le-au oprit 11 bonuri ieri,si astazi am primit de la servici telefon sa ma duc personal sa-mi iau bonurile (toate cele 20 de bonuri).
Astazi colegi au primit si restul de bonuri oprite.
Multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichetele de masa catalinacarmen catalinacarmen Are dreptul un patron sa scada din salariu ca sa dea bonuri de masa? Ele nu sunt trecute in contractul individual de munca. Ca apoi sa le opreasca ca si cind ... (vezi toată discuția)
Calcul salariul net gogu148 gogu148 buna ziua , sunt salariat la o firma privata . - am un salariu realizat de 1324 -tichete de masa / stimulente 159.97 - salariu brut realizat 1484 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am intrebare la dumneavoastra,daca zilele de concediu ... gabriella_ned@yahoo.com gabriella_ned@yahoo.com Buna ziua!Am intrebare la dumneavoastra,daca zilele de concediu reportate sunt platite,ce se intampla cu bonurile de masa aferente,multumesc! (vezi toată discuția)