Ma numesc Catalin si sunt angajat la o firma tot din Ploiesti.
Vreau sa va prezint mai multe abateri, si sa ma sfatuiti cum sa procedez.
Iata abaterile de care cred ca este vorba:
- sunt platit la negru - am 540 de lei pe cartea de munca, restul pana la 1000 de lei ii primesc la negru. Am de asemenea studii superioare, care nu se incadreaza in activitatea pe care o desfasor.
- lucrez sambata si duminica si mi se ofera zilele de luni si miercuri liber, in conditiile in care contractul de munca prevede program de luni pana vineri.
- contractul de munca prevede o fisa a postului care fie nu mi-a fost inmanata, fie nu exista.
- in zilele libere sau dupa program fac ore suplimentare care nu sunt pontate.
- fac ore de noapte care nu sunt pontate sau recuperate
- nu exista un regulament de ordine interioara, dar am fost penalizat 10% din salariu timp de o luna, pe motiv ca nu am adus masina de serviciu cu care duc restul angajatilor acasa noaptea (deci sunt si sofer) dupa ora 12, a doua zi la ora 9 dimineata. Cred ca penalizarea este fara temei legal. Din pacate, am semnat ca am luat la cunostinta.
- turele mele sunt conform nevoilor angajatorului, si pot dura si 14 ore. Ele nu sunt "definite" - nu am o ora de inceput si una de sfarsit. De asemenea, nu avem o condica si nu primim un fluturas de salariu.
Majoritatea angajatilor acestei firme sunt platiti la negru.
Sunt dispus sa renunt la actualul loc de munca fara ezitare, doar ca nu vreau sa mi se desfaca contractul de munca pe motiv disciplinar sau pe alt motiv astfel incat sa am probleme ulterioare in a ma angaja.
Din pacate pentru d-v angajatorul d-v va poate penaliza cu mai mult de 10% din salariu fara sa emita nici o decizie, pentru ca practic va retine din bani pe care ii luati la negru ......doar nu credeti ca se apuca el acum sa respecte legislatia in ceea ce priveste sanctionarea salariatului daca el isi plateste oameni la negru ..........din pacate asa se comporta angajatorul roman fara sa tina cont de nimic si de nimeni ........Sfatul meu este sa va dati demisia si sa solicitati plata tuturor drepturilor salariale cuvenite, iar daca angajatorul va incerca sa se razbune pe d-v prin plata doar a sumelor inscrise in contractul de munca, amintitii faptul ca d-v nu aveti pontajul semnat sau fluturase deci el nu poate demonstra ca va platit pana acum salariu(pentru ca in cazul in care d-v inaintati o actiune in instanta ptr. recuperarea drepturilor salariale neplatite , angajatorul este cel care trebuie sa demonstreze ca va platit ....:D)