avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura reclamatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura reclamatii

Va rog sa-mi spuneti daca procurorul a dat NUP la un caz iar in urma unei reclamatii judecatorul de camera preliminara a intors cazul la acelasi procurer acesta va da tot NUP unde va mai putea reclama aceasta rezolutie? este vb de procuror curtea de apel
Cel mai recent răspuns: florentina75 , utilizator 10:07, 5 Iunie 2015
NUP nu se mai dispune incepand cu data de 01.02.2014, banuiesc ca este vorba de clasare, reveniti cu detalii.
Multumesc frumos incerc sa scriu pe scurt sa nu va plictisesc
in anul 2011 doi unchi au venit la mama (sora lor) si au rugat-o sa mearga la notar sa faca declaratii de renuntare la avere in favoarea mamei in schimb sa le reintroduca gaze, lumina apa ( aproximativ 5000 lei datorii)Zis si facut
au fost la notar au dat declaratii de renuntare si fiindca tot au mers la notar am fost sfatuiti sa dea si declaratii ca nu au venituri pentru a primi ajutor social . In aceeasi zi le-am introdus gaze apoi apa , lumina TV color etc . De atunci si in present acestia locuiesc singuri in acea curte in locuinte separate nederanjati chiar daca nu mai sunt proprietary. Mama le ducea zilnic mancare de trei ori pe zi le platea lumina si toate utilitatile. Insa intr-o zi nu a vrut sa le dea bani de bautura drept pentru care au facut plangere la parchet curtea de apel impotriva notarului abuz in serviciu si impotriva mamei si a mea intrucat sunt functionar public de fals si uz de fals . S-a cercetat si procuroul a zis ca faptele sesizate nu exista Apoi a facut plangere la judecator de camera preliminara si acesta a intors cazul pentru a se cerceta din nou de catre acelasi procuror . Banuiesc ca acesta va ua aceeasi hotarare ca faptele nu exista unde mai poate sa reclame? m-am saturat de stress ma ameninita ca imi va face multeeee reclamatii
Multumesc frumos!
Daca procurorul dispune din nou clasarea, au dreptul sa depuna plangere la procurorul ierarhic superior si in functie de solutie, plangere la judecatorul de camera preliminara.
Va multumesc! Cu respect Florentina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu (reclamatie nefondata impotriva notarului) florentina75 florentina75 Buna ziua! ma bucur ca exista acest forum si astept un sfat de la d-voastra .Problema mea este urmatoarea: in anul 2011 februarie doi unchi au venit la mine ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)