O persoana este angajata ca profesoara cu contract de munca pe o perioada determinata de un an.In aceeasi perioada, prin Decizia Inspectoratului judetean, presteaza ore suplimentare si este retribuita prin modalitatea "plata cu ora"la o alta scoala.Incepand cu data de 01.07.2009, este intrata in concediu medical prenatal.Cum se calculeaza concediul medical, se pot lua in considerare ambele venituri de la cele doua scoli?Conform ord.MFP 340/2001-pct.47, fiecare scoala ar trebui sa calculeze concediul medical, dar la scoala unde a fost platita cu ora, decizia inspectoratului, s-a intrerupt datorita incheierii cursurilor, la data de 12.06.2009.Va rog sa-mi dati o explicatie in acest caz.Deasemeni, va rog sa-mi spuneti daca beneficiaza si de concediu de odihna.
Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde la aceste intrebari la care unii nu gasesc raspunsuri.
Vasile
Si totusi concediul medical efectuat intr-un an afecteaza, din punt de vedere numeric, zilele de concediu de odihna, in sensul diminuarii lor, concediul medical neintrand in calculu zilelor lucratoare.
Concluzie= mai putine zile lucratoare(datorat concediului medical)=mai pune zile de concediu de odihna.
Medical
Vioreld
salutare. am un salariat care in luna mai a avut 15 zile de concediu medical. in iunie a venit iar cu un medical. la baza de calcul pentru noul concediu, la ... (vezi toată discuția)