avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto

Buna seara. In urma cu 4 ani,am primiti in custodie o masina de la matusa mea.La aproximativ 6 luni,am cazut de comun acord ca eu sa o dezmembrez ( era un Oltcit 82') zis si facut,numai ca atunci nu m-am gandit si la radiere.La centrul de fier vechi am primit doar banii si atat,fara bon sau fisa radiere. Acum matusa mea doreste sa o scoata de la impozit,care ar fi procedurile? De la masina am pastrat placutele de inmatriculare si cartea masinii ( talonul nu am idee unde s-a ratacit)
Cum pot radia masina fara dovada dezmembrarii acesteia? Am inteles ca ar fi o solutie sa fac dovada unui spatiu de depozitare
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut_Gabriel , utilizator 22:14, 22 Iunie 2015
Se poate face cu o declaratie pe proprie raspundere.
Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna ziua. In urma cu 4 ani,am primiti in custodie o masina de la matusa mea.La aproximativ 6 luni,am cazut de comun acord ca eu sa o dezmembrez ( era un ... (vezi toată discuția)
Cum radiez o masina pe care am dezmembrat-o in curte si am dat-o la fiare vechi? ciotec_carmen ciotec_carmen Buna ziua , Va rog sa mi spuneti si mie cum as putea sa radiez o masina pe care am dezmembrat-o acum ceva timp si am dat-o la fiare vechi ? Daca stiti si ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)