avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna,

Am si eu o intrebare ..Prietenul meu a cazut pe casa si si-a fisurat cotul , drept pentru care il are in ghips.A primit medical din data de 22.05 pana pe 30.05 cu prelungire ulterioara pana pe 31.07.
Ideea este urmatoarea : a dus la munca medicalul pe 22.05 si cei de acolo l-au trimis mai departe prin curier catre sediu sau unde trebuia trimis...insa nu a mai ajuns...si acum ne-am dat seama ca lui nu i s-a pus acel medical siintreband-o pe fata caruia i-a dat medicalul am primit raspunsul "s-a pierdut medicalul pe drum..."
Nu se ia in calcul copia care o are... un duplicat nu putem scoate doearece doctorul care i l-a dat e in concediu plecat din tara pentru o luna...
Putem rezolva intr-un fel ? Sau acele zile de medical se pierd??Va rog sa ma ajutati...

Alte discuții în legătură

Rca masina vanduta surcelus surcelus Buna seara! Am vandut o masina care avea polita rca pe un an de zile. Am incheiat contract de vanzare cumparare. Noul proprietar fiind din alt judet mi-a ... (vezi toată discuția)
Mi sa pierdut cerificatul de nastere in biroul notarului public de catre angajati sai!!!!!!! alecsa11 alecsa11 Buna ziua....ceea ce mi sa intamplat azi e de-a dreptul hilar...........imi trebuia o copie legalizata dupa certificatul de nastere si drept urmare m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata a angajatorului Radu Ana-Maria Radu Ana-Maria Va rog sa-mi spuneti care este procedura de chemare in judecata a angajatorului si cum se formuleaza cererea pentru urmatoarele: -refuzul platii ajutorului de ... (vezi toată discuția)