avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general M-a furat contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

M-a furat contabila

buna ziua!
am o firma mica si am fost plecata din tara.in locul meu a ramas imputernicit fratele meu mai mic.contabila a profitat si din aprilie 2014 nu a mai platit la bugetul de stat,mai precis asigurarile pentru angajat,bani pe care noi ii dadeam in fiecare luna...ulterior am primit si amenzi de la anaf deoarece nu a depus nici declaratiile lunare.ce pot sa fac ca sa imi recuperez banii?o dau in judecata?de ce se face vinovata?
va rog,poate ma puteti ajuta!
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 14:47, 8 Iulie 2015
Ce este contabila? Salariata sau v-a prestat servicii baza contractului de prestari servicii ca si contabil autorizat sau expert contabil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract prestari servicii contabile mihaiciornei mihaiciornei Am si eu o problema. Am incheiat un contract de prestari servicii contabile cu un PFA. Aceasta nu a depus in termen situatia financiara semestriala, a declarat ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma marianaionescu200 marianaionescu200 buna ziua!problema mea este urmatoarea: sunt asociat unic al unui srl infiintat in 2010.am avut angajati,acum am doar unul.Greseala mea a fost ca,ii dadeam ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii defav defav Buna ziua, In 2014 , am incheiat la notar un contract de prestari servicii cu o persoana fizica , pt. a-mi construi o casa cu toate utilitatile , simultan cu ... (vezi toată discuția)