avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur emag produs incercat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur emag produs incercat

Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ea pe mocheta 2 minute si deja niste chestii mici rosii s-au dezlipit de pe ea.Mai am vreo sansa sa mi l schimbe? Cei de la emag mi-au spus ca nu pot returna produsul daca a fost folosit.Nu prea inteleg cum puteam sa il incerc altfel
Cel mai recent răspuns: ContSters369090 , utilizator 16:45, 18 Septembrie 2015
NU stiu daca mai este de actualitate, insa dumneavoastra aveti dreptul la retur conform politicii comerciantului. Mergeti cu produsul insotit de tot ce ati primit la el si inmanati-l celor de la retur pe motiv de ce vreti dumneavoastra (numai nu ca s-a stricat - asta e caz de garantie).
Conform politicii eMag (care daca e prezenta pe site genereaza obligatie la achizitia produselor - in conditiile din acea politica), puteti returna fara motiv produsul, chiar si folosit, cu conditia sa fie in stare de functionare si fara urme de folosire (gen crapaturi/sparturi).

Ca idee, din astfel de retururi se nasc produsele resigilate vandute de dansii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs defect inlocuit cu alt produs similar ElenaCristinaStoica ElenaCristinaStoica Buna seara, Am achiztionat o perie de par in urma cu 1 an si jumatate care mi s-a defectat si ulterior m-am prezentat la magazinul furnizor cu produsul in ... (vezi toată discuția)
Politica/drepturi returnare produs Andrei_78 Andrei_78 Buna ziua, Pentru ca imi place sa-mi ajut prietenii, am aflat de o noua situatie(chiar si pentru mine) legat de returnarea produselor. Un prieten vrea sa ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)