avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta definitiva evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta definitiva evacuare

buna ziua ,am avut un proces cu primaria si am pierdut si la apel .Trebuie sa platesc 100 lei si sa evacuez apartamentul de la stat .
este vreun termen in care sunt obligat sa parasesc apartamentul??? pana acuma nu ma notificat nimeni de la spatii locativ sa eliberez apartamentul in urma sentintei definitive
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:25, 12 Iulie 2015
Urmeaza sa primiti somatie,prin care veti informat de termenul in care trebuie sa eliberati spatiul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare giuli71 giuli71 buna ziua,am o problema mai delicata si nu prea am nici un ajutor mama mea a decedat anul trecut in martie si era chiriasa la data decesului intrun apartament ... (vezi toată discuția)
Drepturi chiriaş (evacuare) Reko Reko Bună ziua. Locuiesc în chirie într-un apartament. Nu s-a întocmit vreun contract de închiriere. Stau în acest imobil de 7 ani. Datorită unei popriri ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula executorie a unei sentinte care era stampilata doar cu definitiva...? ravita ravita Aveam un contract de chirie pe societate comerciala cu sediul principal legal inregistrat la Finante de catre locatorul meu(persoana fizica). Contractul era ... (vezi toată discuția)