avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A SEMNAT IN LOCUL FIULUI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A SEMNAT IN LOCUL FIULUI

Pirita a semnat un inscris in locul fiului care este si el pirit si a depus actele la judecatorie . Este legal ? Ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: ContSters366002 , utilizator 14:09, 5 August 2015
Stimată elenagabi ați povestit niște povești- în calitate de reclamantă aveați obligația de a introduce acțiunea în instanță , să vă identificați cu adresă , CNP și inclusiv să vă argumentați acțiunea. În caz contrar, automat era respinsă ca inadmisibilă, dar d-voastră ați și câștigat!!!!!!!!!!!Prin urmare nu este de crezut povestea d-voastră .
Stimata liamic43, daca imi povestea cineva nici eu nu credeam. Daca aveti curiozitati si posibilitatea sa ajungeti la dosar, va pot da numarul si verificati. Veti gasi acolo inclusiv precizarea mea ca nu am legatura cu introducerea cazului si ca solicit sa fiu scoasa din cauza. Asadar, doriti sa va transmit pe privat numarul si sa verificati acolo? Asta ca sa nu mai faceti judecati de valoare cand nu stiti despre ce este vorba. Este perfect logic ce spuneti, dar - iată - se intampla si astfel de situatii. Datele de identificare in cazul procesului unde eram eu reclamant (de fapt, "creditor" scria acolo - se solicita, in acest dosar, restituirea unei sume, cca 1500 lei, de la o autoritate locala, bani cu care eu nu aveam nicio legatura, ci doar ruda mea) le-a dat ruda mea (datele ei, nu şi pe ale mele, căci eu nu am primit citaţie ulterior şi nici decizia/sentinţa)
În ceea ce priveste faptul ca trebuia sa argumentez actiunea, cred că n-aţi înţeles ceea ce am scris: acţiunea era argumentată, era scrisă bine, dar de către avovatul rudei mele, căci ea era reclamantă (creditoare - aşa cum scria la calitatea părţilor din proces), ea a introdus acţiunea. Deci, nu eram eu singura creditoare, ci impreuna cu ea (de fapt, ea era trecuta prima si apoi eu). Mai mult.In argumentaţia ei scris ca introduce actiunea in calitate de coproprietar al terenului, (coproprietar, alaturi de mine), ceea ce era o minciuna uriasa si extrem de usor de verificat in actele depuse la dosar: terenul acela are un singur proprietar, adica EU. Deci nu exista coproprietari, ci doar un proprietar, iar acela nu era ea. Ea nu avea nicio calitate. Dar nu a interesat pe nimeni sa se uite prin dosar...
Acestea fiind spune, astept pe privat sa-mi spuneti daca doriti numarul dosarului, ca sa va lamuriti.
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
elenagabi, utilizator
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL...m am convins pe pielea mea in dosarele pe care le-am avut...daca nu esti atent ...adios !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi ale intervenientului in nume propriu rechi1958 rechi1958 Ca si sotie a reclamantului care a chemat in instanta in vederea iesirii din indiviziune , eu ca si intervenoent in nume propriu am voie sa cer instantei o ... (vezi toată discuția)
Situatie absurda, reclamantul nu se poate defini marfan marfan Buna ziua, O persoana dintr-un grup de 7 mostenitori a deschis proces impotriva unui vecin, revendicand o parte din terenul acestuia in virtutea faptului ca ... (vezi toată discuția)
Act oficial prin care pot interzice unei persoane sa foloseasca documente care imi apartin in scopuri proprii elenagabi elenagabi Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. O ruda de-a mea utilizează copii ale unor documente care îmi aparţin pentru diverse demersuri ... (vezi toată discuția)