avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie minor cu Wizzair
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie minor cu Wizzair

Buna seara tuturor, sunt un baiat de 17 ani si am venit in anglia pentru un job de vara, iar acum vreau sa ma intorc in romania. Cand am venit in anglia am venit cu un unchi, iar parintii mei au facut procuri, deci nu am avut probleme.
Acum vreau sa ma intorc singur in romania cu avionul, mi-am rezervat bilet online si totul e in regula(am facut si check/in ul cu succes), dar imi e frica ca nu o sa ma lase singur.
Am citit pe site ul de la wizz ca orice calator poate calatori singur daca are peste 16 ani. dar totusi am mai citit ca romania este un caz particur.
Ma puteti ajuta va rog frumos?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:34, 21 August 2015
Da, Romania este mai speciala in privinta calatoriilor in strainatate ale minorilor insa doar la iesire :)
N-o sa aveti probleme, conditii va putea pune doar compania insa nu e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat, calatorie cu avionul annes1980 annes1980 buna,locuiesc in anglia si as vrea sa stiu si eu daca pot pleca in romania cu avionul daca am buletinul expirat. trebuie sa ajung urgent in tara si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie Cosmin Andrei Cosmin Andrei Buna ziua! Nu cu mult timp in urma am rezervat un bilet de avion către România,eu locuind in Italia,peste câteva zile trebuie sa efectuez check in ul la ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor in strainatate ruxandralider ruxandralider Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema : fostul meu sot locuieste in Anglia (Londra),din cate stiu cu un fel de \"viza de flotant \" si isi doreste ... (vezi toată discuția)