w_v_w_v a scris:
Ma mut maine la IASI .
Va astept cu drag dar trebuie sa dati un test asemanator cu cel de acordare a cetateniei pentru a va stabili la Iasi. Sper sa obtineti calificativul "admis".
Si 3 luni nu dau indexul intrucat uit.Imi puneti 21 m3 ca sunt doar o pesrsoana conform regulamentului.
Daca proprietarul e plecat 3 luni sau 3 ani este evident ca nu are cum sa dea indexul indiferent ca-si aduce aminte sau ca uita. Avem proprietari plecati in Germania, in Italia, Franta...care vin acasa doar odata pe an si stau cateva zile, maxim o luna. Atunci, la plecare citesc indexul si stabilim consumul ca diferenta intre indexul citit acum si cel citit anul trecut.
Atat timp cat apartamentul figureaza cu "zero" persoane si consumul de apa este "zero" pentru ca efectiv omul isi inchide apa de la robinetul general dinaintea apometrului ca nu cumva sa aiba vreo avarie, o inundatie in casa.
Am facut acea subliniere in citatul dumneavoastra pentru ca eu cred ca am prezentat corect si-am repetat de mai multe ori ca sa intelegeti. De unde ati scos aceasta afirmatie ca eu pun 21 de metri cubi conform regulamentului atunci cand in apartament sun "zero" persoane!? Nu exista asa ceva in afirmatiile mele si nici in regulamentul asociatiei mele.
Prin regulament nu se stabileste numarul de persoane. Numarul de persoane se declara la asociatie de catre proprietar care are posibilitatea sa-l schimbe lunar ori sa anunte ca sunt "zero" persoane pentru o perioada mai lunga.
Iar conform regulamentului nostru celor ce nu aduc indexul li se repartizeaza cate 7 m.c. de apa de persoana, de persoana declarata, de persoana ce locuieste acolo. Matematic daca are "zero" persoane rezulata ca 7 x 0 = 0. Acest simbol "0" este zero si nu o (una) persoana.
Asa ca, repet, nu are de unde sa-mi apara 21 de m.c. in plus.
Exercitiul dumneavoastra are solutie "imposibila" pentru ca datele introduse in enunt sunt eronare.
Folositi datele mele si aveti o problema simpla de rezolvat si o solutie clara. Sau corelati datele dumneavoastra si o sa ajungeti la solutia corecta. Ori sunt zero personae si zero apa ori sunt 3 persoane si 21 metri cubi apa. Sunt doua situatii diferite, doua probleme diferite.