avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoana fizica, doresc sa ma retrag din asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoana fizica, doresc sa ma retrag din asociatia de proprietari.

Fac parte dintr-o asociatie de proprietari, locuind la bloc si doresc sa ma retrag din aceasta, platindu-mi toate darile prin contracte incheiate cu furnizorii de servicii in mod direct.
Se poate sa ies din aceasta asociatie? Si daca da, care este baza legala?
daca nu sunt membru al asociatiei...asociatia nu trebuie sa faca contracte cu mine,pt a plati consumurile comune? si nu este obligata sa mi prezinte calculele facute?
Asociatia nu face contracte cu fiecare proprietar indiferent ca unii sunt membri si altii nu sunt membri ai asociatiei. Nu este obligata si nu asa se administreaza un bloc, o scara...
Asociatia prezinta luna de luna cheltuielile si orice proprietar le poate vedea pe listele de plata afisate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de proprietari feliciacozma feliciacozma Constituirea asociatiei de proprietari intr-un bloc nou ( cu patru etaje) construit in 2010 este obligatorie sau facultativa? Mentionez ca toate apartamentele ... (vezi toată discuția)
O scara de bloc, cu 19 apartamente, se poate retrage din asociatia de proprietari? LuminitaDumitru LuminitaDumitru In ce conditii se poate retrage o scara de bloc din Asociatia de Proprietari, cheltuielile pe care le impartim fiind energia electrica din scara blocului, ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cheltuielilor comune la as.de proprietari noane noane Am un apartament in care nu locuieste nimeni ,si lunar apar cu cheltuieli la asociatie pentru lift,lumina pe scara,curatenie si culmea sumele sunt egale pentru ... (vezi toată discuția)