avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Infractiune in alt stat.
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Infractiune in alt stat.

O persoana, roman, care s savarsit infractiuni in alt stat strain, avand domiciliul in tara. Cum se poate afla ce a savarsit in tara respectiva, daca a avut probleme cu legea? Carei autoritati trebuie sa ma adresez pentru a primi un raspuns oficial in acest sens?
A avut probleme cu legea acuma mai multi ani in urma, in Spania. El este roman, cu domiciliul in Romania, dar acuma sta in italia. Este nevoie de catre o ruda de-a sa din Italia sa afle ce probleme a avut el cu legea in afara pentru a folosi acest raspuns intr-un proces ce-l are pe rol in Italia.

Cum se poate afla acest lucru? Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:57, 21 Iulie 2009
Mercic. Am inteles.
Daca aveti o procura din partea persoanei pentru care doriti aceste detalii, puteti solicita astfel de informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"tara de origine" pentru cazierul judiciar? AlexandruC AlexandruC Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati intr\'o problema . Mi s\'a cerut \"cazierul judiciar din tara de origine\" al administratorul unei firme ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in cazul domiciliului necunoscut Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Aveti idee care ar fi instanta competenta daca vreau sa dau in judecata un debitor al carui domiciliu nu il cunosc? Cum pot afla domiciliul unui ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ce pedeapsa am primit in italia bogdan ggf bogdan ggf Buna ziua . in 2012 am fost acuzat intr-un dosar in italia,am fost si arestat preventiv timp de o luna..datorita faptului ca nu erau dovezi clare ca as fi ... (vezi toată discuția)