avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depunere acte in cazul in care Presedintele A.P. a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depunere acte in cazul in care Presedintele A.P. a decedat sau si-a dat demisia.

La asociatia de proprietari a blocului meu Presedintele Asociatiei a decedat, trebuie sa depunem la judecatorie act aditional la procesul -verbal de constituire ?
Si al doilea caz, Presedintele asociatiei si-a dat demisia din aceasta functie, stiu ca trebuie ales alt presedinte dar nu stim daca mai depunem acte la judecatorie.
Multumesc tuturor care-mi pot oferi un raspuns.
Nu este nevoie sa depuneti documente la judecatorie,nici pentru informare deces ex presedinte ,nici pentru renuntarea la exercitarea responsabilitatii de presedinte
Atentie ! Conform dispozitii in vigoare presedintele de asociatie poate fi retribuit in baza unui contract de mandat
In cazul presedintelui de asociatie nu opereaza institutia demisiei ,care este specifcifica contractelor individuale de munca
Primul lucru care trebuie facut este desemnarea unui vicepresedinte pe timp de maxim 90 de zile. In acest timp organizati alegeri pentru aceasta functie.
Cat priveste demisia, atat o persoana aleasa cat si una angajata isi pot da demisia: deci si presedintele isi poate da demisia dintr-o functie aleasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte,vicepresedinte si administrator ayseia13 ayseia13 In urma unor amenintari, insulte si jigniri din partea unor locatari si a fostei administratore(care a fost demisa deoarece s-au gasit nereguli privind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. președintele asociației de proprietari își dă ... Carlo Carlo Bună ziua. Președintele Asociației de Proprietari își dă demisia (la 1 ianuarie un alt.membru si-a dat demisia rămâne 3 în momentul de fata). Ce acte ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)