avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Provident

Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie sa platesc toate ratele restante (aprox 3000 lei) desi in acestea era inclusa deplasarea agentului, serviciu pe care nu l-am mai primit pentru ca nu a mai venit nimeni pe la mine. Acum am primit o scrisoare de la ei ca le datorez 6000 lei. Ce pot sa fac? Mentionez ca m-au bagat si in biroul de credite in perioada in care eu asteptam o solutie de rambursare esalonata care nu a mai venit de la ei.
Cel mai recent răspuns: Dan Belea , utilizator 06:42, 14 Octombrie 2015
Ce ma sfatuiti sa fac in situatia data? poate cineva care a mai trecut prin asa ceva sa imi dea o idee?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spuneti mai sus: " Si daca vroiam sa platesc nu aveam la cine din moment ce nu m-a mai cautat nimeni."
Da, daca ati fi (bine)voit. Insa din cele relatate nu rezulta buna intentie...
Era/este si interesul dvs. sa va achitati de datorie si sa rambursati creditul; de aceea nu inteleg modul in care intelegeti sa colaborati cu IFN-ul creditor. Ca sa fiu mai explicit, daca chiar aveati intentia de a rambursa creditul, gaseati modalitati de a contacta firma, iar aceasta cu siguranta nu s-ar fi opus sa va incaseze suma/sumele restante.
Mai adanc nu putem sa ne scufundam in problema, deoarece pentru un raspuns responsabil, ar trebui cunoscut intregul continut al contractului pe care l-ati semnat.
Altfel, se merge pe aprecieri...
Va multumesc mult.....am primit toate informatiile de care aveam nevoie...sunteti profii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata lunara maryan27 maryan27 Bună ziua! Din luna decembrie nu m-a contactat nici un agent din partea Provident pt plata ratei. Am sunat în luna Februarie sa cer un cont sau sa pot plăti ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)
Situatie mai complicata sammona21 sammona21 Buna ziua. Am o situatie mai complicata cu cateva banci si am nevoie de o parere. In anul 2008 am luat un credit de la o banca in valoare de 12000 lei la care ... (vezi toată discuția)