avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare autoturism castigat la concurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare autoturism castigat la concurs

Am castigat un autoturism la un concurs si l-am primit ca premiu pe baza unui proces verbal cu carte de inmatriculare ,numere rosii ptr o luna de zile,iar politia nu vrea sa inmatriculeze masina pe motiv ca un proces verbal nu dovedeste proprietatea.Organizatorul concursului sustine ca a mai avut si alti castigatori in orasele Iasi,Pitesti,Galati si tot cu proces verbal au fost predate castigatorilor iar acum sunt inmatriculate.Exista o solutie legala de inmatriculare a unui astfel de autoturism in conditiile in care Politia nu inmatriculeaza decat daca un castigator are factura pe numele lui iar organizatorul concursului nu da o astfel de factura,da o factura dar pe numele organizatorului,castigatorului i-a dat-o ca premiu cu proces verbal.

Alte discuții în legătură

Cum pot achizitiona o masina inainte sa fie scoasa de la dealer Diana Petre Diana Petre Buna ziua, Masina este noua si nu a fost inca scoasa de la dealer. Proprietarul care a cumparat-o vrea sa o vanda inainte sa o scoata. Care este procedura ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)