Citesc si recitesc povestea dumneavoastra si inca nu sunt lamurit. Dar e vina mea si poate ma ajutati.
Daca apometrele s-au montat in 2009, de atunci s-a tinut cont de indexul lor sau nu? Pana cans s-a tinut cont de ele si de cand nu s-a mai tinut cont de apometre? Spuneti ca:
Din 2 in 2 ani in luna februarie se verifica metrologic apometrele.
De ce era nevoie sa se verifice apometrele din 2 in 2 ani atat timp cat toate apometrele noi au verificarea metrologica valabila 4-5 ani iar dupa fiecare verificare, laboratorul le da iar 4-5 ani?
Aici vorbim de un abuz al administratorului care pentru a astupa niste pierderi(termen frumos,nu) a decis sa procedeze asa.
E o ruptura in explicatia dumneavoastra pentru ca nu ne spuneti care ar fi abuzul administratorului. Cum a decis sa procedeze "asa"?
In nici o lege sau hotarire asociatia poate lua o decizie fara a consulta propietarii,e limpede.
Cred ca am fost cit de cit explicit.
Nu. Nu ati fost explicit pentru ca spuneti acum ca proprietarii nu au fost consultati iar in fraza anterioara spuneati ca proprietarii au hotarat:
atunci toti propietarii am hotarit sa inlocuim coloana principala
Raman la aceleasi sugestii: discutati cu presedintele, alegeti presedinte si membri ai comitetului care sa va reprezinte si nu mai aruncati vina pe administrator pentru ca acesta face ceea ce-i spuneti dumneavoastra prin cei pe care i-ati ales in conducerea asociatiei.