avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim pe economie pentru administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim pe economie pentru administrator

Buna ziua,

Ma intereseaza legalitatea urmatoarei situatii: administratorul unui s.r.l. are un contract individual de munca pt. norma de 2 ore/zi (pt. functia de Director Tehnic, sa zicem), cu salariul minim pe economie, iar restul angajatilor care sunt subordonati functiei de Director Tehnic conform contractului individual de munca al fiecaruia, au norma de 8 ore/zi si salarii de cateva mii de ron/luna.

Este aceasta situatie legala?

Multumesc,
Bogdan

Alte discuții în legătură

Angajat si angajator in acelasi timp RobertR RobertR Buna ziua. Sunt asociat intr-un SRL cu 4 asociati. Intrucat am studii superioare in domeniul economic, doresc sa ma angajez cu contract de munca pe functia ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Toma  P. Toma P. afecteaza somajul tehnic la concediul de odihna pe anul respectiv ? (vezi toată discuția)
Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)