avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Declaratii de conformitate traduse pentru produse din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Declaratii de conformitate traduse pentru produse din UE

Buna ziua,

Am avut zilele trecute control de la Directia Sanitar Veterinara si acestia mi-au cerut declaratiile de conformitate ale produselor vandute (produse alimentare) in limba Romana. Eu le am de la producatori dar sunt in engleza.
Intrebare: Exista o lege care sa ceara ca declaratiile de conformitate ale produselor sa fie in limba Romana ? Daca da, care este aceasta lege. Multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)
Sunt importator de produse alimentare in borcan sigilat de obicei ... alipuma alipuma Sunt importator de produse alimentare in borcan sigilat deobicei care deobicei expira in 24-36 luni. Eu cand vand la un distribuitor sau revanzator trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Model declaratie conformitate produse cofetarie carmina28 carmina28 Buna ziua, Exista un model a declaratiei de conformitate pentru produse alimentare acceptat de directia sanitar veterinara si siguranta alimentelor si/sau ... (vezi toată discuția)