avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... documentatie fonduri pentru o firma de turism
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

documentatie fonduri pentru o firma de turism

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie privind o pensiune la munte . Avem teren propriu, am turnat fundatia viitoarei locatii si cam atat . Acum caut fonduri dar nu vreau de la banci ca ne usuca.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicu Lucaci , Consilier juridic 21:48, 4 Noiembrie 2009
Prin masura 313 se finanteaza:
-investitiile in infrastructura turistica
-investitiile in activitati recreationale
-investitiile in centrele de informare, amanejarea traseelor turistice, marcaje turistice, refugii, sisteme electronice de rezervare, trasee tematice
-marketingul serviciilor turistice rurale
Buna seara as fi si eu interesat de accesarea acestui tip de credit pentru connstructia unie pensiuni, eu detin 6000mp teren intr-o localitte din Jud. Arad, dar pentru inceput nu dispun de finantare proprie, care ar fi pasi de urmat. Am inteles din ce am citit de la dl. Laszlo ca 50% din ivestitie trebuie sa ai, iar aceilalti 50% ii primesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene: masurile 312, 313 MobilierCafenele MobilierCafenele Este destul de bine informata lumea referitor la fondurile europene nerambursabile? Stiti ca ele se dau si pentru dezvoltarea unei afaceri? Sau pentru ... (vezi toată discuția)