avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10

Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca nu am depus cererea pe legea 10 pana acum se mai poate castiga procesul?Iar daca nu se castiga sunt sanse la Cedo?Va multumesc.Mai am o intrebare daca se poate,cum poti vedea pe ce baza a luat statul un teren cu sau fara casa,asta ca sa sti daca esti cu legea 10 sau cu altceva.Va intreb pentru ca primaria a dat terenul altcuiva in compensare am inteles eu in instanta.Deci intrebarea este la ce usa se poate bate pentru a intreba cu ce titlu este luat terenul.Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2015
cristiano73, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristiano73 , utilizator 17:41, 20 Noiembrie 2015
A expirat termenul pentru formularea unei cereri pe Legea 10/2001 . Cererile in instanta se resping pentru lipsa notificarii , la fel si la CEDO. Situatia juridica a imobilului se solicita de la primarie.
Desi raspunsul m-a dezamagit complect va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 - dosar respins SuzanaS SuzanaS Buna ziua, Am primit decizia de respingere a dosarului de revendicare a unui apartament nationalizat (legea 10/2001). Motivul respingerii este ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Retrocedari imobile din perioada comunista popescuro popescuro Ce se poate face in cazul in care ai acte clare de proprietate, stii exact unde a fost terenul si casa, unde altcineva in prezent beneficiaza de acel teren ... (vezi toată discuția)
Teren buneaelena buneaelena buna ziua.sunt posesorul unei case a carei curte a fost injumatatita(mi s-a luat 10 arii din curte)in mod abuziv de catre primaria pe care s-a construit ... (vezi toată discuția)