avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Incalcare Ordin nr. 183/2014
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Incalcare Ordin nr. 183/2014

Buna ziua,

In iulie 2014 am sustinut examenul de licenta la o universitate de stat, iar nici pana in momentul de fata diplomele nu au fost eliberate.

Conform art.23 din Ordinul nr. 183/2014, "diplomele pentru absolvenţii care au promovat examenul de finalizare a studiilor se eliberează de către instituţia organizatoare, în termen de cel mult 12 luni de la data promovării".

Carei institutii de stat trebuie sa ma adresez pentru a reclama aceasta incalcare a unui act normativ deoarece nu mi se pare etic ceea ce se intampla? In fond, imi este incalcat dreptul conferit prin acest ordin.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 14 Ianuarie 2016
luiza2015 a scris:

Pana in prezent nu ati sesizat ca drepturile cetatenilor sunt incalcate de functionari publici fara ca acestia sa raspunda?
...
In ceea ce priveste MEC-acestia nici nu raspuns la vreo sesizare. Nici macar legea informatiei publice nu o cunosc.Iar 50 % din functionar sunt pensionari.

In Universitatile de stat nu sunt functionari publici,ci doar personal contractual.

De unde ati scos acel procent ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)