avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mandat de arest international
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

mandat de arest international

as dori sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema....pentru neplata pensiei alimentare se poate emite un mandat de arest international?avand in vedere ca este deschis deja un proces penal...
Cel mai recent răspuns: ContSters372731 , utilizator 21:38, 25 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Da, nu aveti nicio sansa pentru motivele expuse si in plus si pentru ca nu se procedeaza la arestare preventiva in astfel de cazuri.

Pentru a se eminte mandat international de arestare trebuie sa exista mai intai emis un mandat national care sa fie executoriu.
In cazul dvs. nici nu poate fi vorba de asa ceva.
procesul este in curs a fost amanat in luna ianuarie 2016,ma opun pentru ai plati intretinerea pentru copii deoarece am cerut si in prima instanta sa se justifice cu testul ADN dar ca urmare nu s-a luat in calcul,si mai mult de atat anul trecut m-a dat in judecata pentru marirea pensiei si tot ca drept urmare nu stiu cum si in ce baza mi-a marit pensia......
eu nu am posibilitatea de ai plati pensia alimentara ( nu e cu rea credinta ) as dori sa stiu daca in ianuarie cand se va inchide procesul definitiv cu o condamnare.va fi doar pentru romania sau si pentru europa?va multumesc anticipat
Ca sa evitati condamnarea ar trebui sa va aparati in mod calificat.

Cazierul va figura doar in Romania daca veti fi condamnat penal.
Ea insa va putea sa anunte acolo unde lucrati ca ati fost condamnat penal in Romania.
va multumesc frumos pentru raspunsuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatul european catalina1992 catalina1992 in cat timp persoanele fugite (care se sustrag de la pedeapsa de 4ani pt trafic de droguri de mare risc dupa sentita data de inalta curte de casatie si ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare tariq tariq se emite un mandat de arestare european cand un om are de executat o pedeapsa de un an si 10 luni ? fapta de art.215 va multumesc (vezi toată discuția)
Mandat international de urmarire vaiana vaiana eu nu cunosc prevederile legii . daca cineva imi poate raspunde; daca o instanta de judecata din romania decide o anumita condamnare[penala], se emite mandat ... (vezi toată discuția)