as dori sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema....pentru neplata pensiei alimentare se poate emite un mandat de arest international?avand in vedere ca este deschis deja un proces penal...
Da, nu aveti nicio sansa pentru motivele expuse si in plus si pentru ca nu se procedeaza la arestare preventiva in astfel de cazuri.
Pentru a se eminte mandat international de arestare trebuie sa exista mai intai emis un mandat national care sa fie executoriu.
In cazul dvs. nici nu poate fi vorba de asa ceva.
procesul este in curs a fost amanat in luna ianuarie 2016,ma opun pentru ai plati intretinerea pentru copii deoarece am cerut si in prima instanta sa se justifice cu testul ADN dar ca urmare nu s-a luat in calcul,si mai mult de atat anul trecut m-a dat in judecata pentru marirea pensiei si tot ca drept urmare nu stiu cum si in ce baza mi-a marit pensia......
eu nu am posibilitatea de ai plati pensia alimentara ( nu e cu rea credinta ) as dori sa stiu daca in ianuarie cand se va inchide procesul definitiv cu o condamnare.va fi doar pentru romania sau si pentru europa?va multumesc anticipat