avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... am primit somaj dar eu lucrez
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

am primit somaj dar eu lucrez

am primit acasa un ajutor de somaj dar eu lucrez dar nici acte nu am depus ce trebe sa fac? am luat bani si cuponul in prima faza nu am stiut despre ce este vorba
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 26 Noiembrie 2015
Pote zic ca am fraudat statul
Nu are cum sa sustina asa ceva, avand in vedere ca dvs nu ati depus niciun document la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

șomaj sara-alina sara-alina buna ziua.Sotul meu nu a avut somaj niciodata,dar ieri a sosit acasa un cupon pe numele si adresa lui.Postarita zicea k poate e vreo compensatie ceva,fiindca ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj? kodrutz kodrutz Buna ziua, am o mica nelamurire...din data de 14 iunie 2010 am ramas in somaj, datorita deciziei de desfacere a contractului de munca conform atricolului 65 ... (vezi toată discuția)
Somaj Ely85 Ely85 Bună ziua! Am depus actele de șomaj în data de 23 aprilie 2020 și nu am primit niciun răspuns nu ma sunat nimeni. Am colege care au luat șomajul și au ... (vezi toată discuția)