avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lege speciala sau cod penal ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lege speciala sau cod penal ?

Daca un cadru didactic a deteroirat anumite inscrisuri oficiale ale unitatii de invatamant , trebuie neaparat sa merg initial pe legea speciala - statutul personalului didactic ce prevede doar sanctiuni disciplinare si patrimoniale - sau pot in acelasi timp sa sesizez Parchetul pt . art.242 C. Pen. ``sustragerea sau distrugerea de inscrisuri ? ``
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 17:01, 23 Iulie 2009
Si ,apropo, este functionar public.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Cadru didactic ony172005 ony172005 Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)
Am primit 1 an cu suspendare ADYssa ADYssa pentru infractiunile de fals material in inscrisuri oficiale si favorizarea infractorului!! mai am apel si recurs!! as vrea si eu sa stiu la cat timp se ... (vezi toată discuția)