avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere

initial nu era recunoscut acest contract de inchiriere dar vad ca in instanta primaria il recunoaste, dar sustin ca mi-a fost anulat in baza unei hotarari de consiliu local ,este posibil ?pot ei sa anuleze desi in contract scrie clar clauzele :prin acordul de vointa a ambelor parti si in caz de subinchiriere ,neachitarea pretului stabilit .,se poate anula printr-o hotarare de consiliu local ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:10, 12 Decembrie 2015
Ar putea fi anulat unilateral de consiliu local daca nu ati respectat clauzele contractuale,oricum contractul poate fi reziliat numai conform clauzelor contractuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilere contract concesiune ile@n@ ile@n@ Buna ziua Am o problema , daca ma poate lamuri cineva In baza unei hotarari a consiliului local s-a hotarat concesiunarea unei suprefete de teren unei firme ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ell65 ell65 Am o problema cu contractul de inchiriere intre parintii mei si o terta persoana (juridica). Pe langa contractul de inchiriere depus la administratia ... (vezi toată discuția)
Efect reziliere act aditional addm addm Buna, Daca am incheiat un contract cu rds, modificat ulterior printr-un act aditional care prevedea posibilitatea rezilierii (actului aditional) si hotarasc ... (vezi toată discuția)