avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil peste 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil peste 2 ani

Buna ziua .
Fetita mea in data de 26.01.2016 implineste varsta de doi ani.
Pentru obtinerea alocatie de stat in valoare de 84 lei ,mai este nevoie de completarea si depunerea actelor la primarie ,ori se iau in considerare cele depuse prima oara pentru alocatie de 200 lei ?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ioan_claudiu84 , utilizator 16:05, 13 Decembrie 2015
Se iau in considerare actele depuse prima data.
Multumesc frumos .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mama eleva Alecsa1234 Alecsa1234 Buna ziua , sunt eleva in generala si sunt insarcinata as vrea sa stiu daca pot obtine o indemnizatie de crestere a copilului , si cum procedez ? (vezi toată discuția)
Alocatie copil 2 anisori chirea chirea Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii cu pribire la alocatia copilului , luna aceasta pe 24 copilul meu inplineste 2 anusori ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)