avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozitare micro 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozitare micro 2009

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti cum se impoziteaza un SRL infiintat in febr 2009, ca si microintreprindere, pe trim 2 /2009?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 08:59, 6 Noiembrie 2009
maran corina a scris:

5.La art 34 alin (7) si (8) se modifica si vor avea urmatorul cuprins : " ( 7) Pin exceptie de la prevederile alin (6) , contribuabili prevazuti la alin (1) (Exceptia se refera la faptul ca nu poti lua ca baza de calcul veniturile din anukl precedent - acesta neexistand)nou-infiintati efectueaza plati anticipate in contul pe profit la nivelul primei transe de venituri totale , prevazuta la art 18 alin (3) , recalculat in mod corespunzator pentru perioada respectiva


Art si aliniatele mentionate de dvoastra se refera la societati bancare. Cititi cu atentie cine sunt contribuabilii mentionati la alin 1 art 34.
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2009
t.simona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum declar aprilie la impozit forfetar? monica_gmg monica_gmg Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta - am o societate la care declar trimestrial impozitul pe profit. tinand cont de noile modificari fiscale, ... (vezi toată discuția)
Taxa forfetara husaru anca husaru anca buna ziua , lamuriti ma va rog care este situatia actuala a povestii despre taxa forfetara ????????????????? si cat am de platit daca am un srl si nu ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetear micro mona_genes mona_genes am o micro infiintata in aprilie 2009. Imi puteti spune ce impozit forfetar platesc la trim II ? Cifra de afaceri pe 2008 e 0. Multumesc mult ! (vezi toată discuția)