avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... NOTIFICARE DE LA CORPUL EXECUTORILOR BANCARI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

NOTIFICARE DE LA CORPUL EXECUTORILOR BANCARI

S-a primit de la Corpul Executorilor Bancari o notificare in care debitorul este anuntat de anularea contractului de imprumut si i se pune in vedere ca in termen de 15 zile sa achite suma de 28552 ron intrucat a devenit exegibila, in caz contrar urmand a se incepe demersurile de executare silita. In acest caz, ce sanse sunt ca debitorul sa obtina o reesalonare a ratelor? Nu mai are loc de munca de 6 luni, acesta fiind si motivul neachitarii ratelor. In plus, acesta detine o locuinta a carui unic mostenitor este dar care nu apare inregistrata pe numele sau deoarece nu a deschis succesiunea. Credeti ca exista riscul sa isi piarda apartamentul? Executarea silita se poate desfasura in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Florentina_A , utilizator 16:14, 29 Iulie 2009
Va rog sa ma lamuriti asupra unor termeni care nu imi sunt deloc familiari. Ce inseamna succesiune vacanta? Si din ce motive ar exista acest pericol? Mostenitorul a fost delasator la vremea respectiva, cu multi ani in urma, intrucat nu avea bani sa deschida succesiunea, iar odata cu trecerea timpului multi l-au sfatuit sa nu se mai complice cu asta deoarece este unicul mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societatea de recuperare PirauDaniela PirauDaniela Parintii mei au scos bani din banca acum 5 ani, iar din cauza ca doar unul dintre parinti a lucrat nu au mai putut plati. Cei de la Eos-Ksi au trimis somatii. ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita la un credit restant de 2 ani dum974 dum974 va rog sa ma ajutati am primit o somatie de executare silita pentru un credit neachitat de 2 ani pana acum nu am mai primit instiintari desi am platit 3 ani ... (vezi toată discuția)
Executare silita fidejusor tazuu tazuu Buna ziua , Am luat pe societate o linie de credit de 55.000 lei de la Banca , avand drept fidejusor o ruda a mea. Nereusind sa platesc ratele , banca a dat ... (vezi toată discuția)