avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare \"Neregulamentara\"
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare "Neregulamentara"

Am primit invitatie de la politie pentru ca aveam masina parcata pe 2 locuri de parcare in intervalul orar in care erau rezervate de catre mine,care imi apartin fiind platite la primarie.Este legal sa imi deie amenda si in plus conform art.142,143 din O.U.G 195/2002?
Cel mai recent răspuns: rika2012 , utilizator 11:29, 20 Decembrie 2015
Daca detineti dovada inchirierii celor 2 locuri o prezentati politiei, banuiesc ca este vorba de politia locala. Nu au motive ptr intocmirea pv.
Este vorba de politia rutiera.
Aveti contracte de închiriere a locurilor de parcare de reședință sau numai rovinieta de parcare?

Doar chitanta si factura de la Primarie pentru locurile de resedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda contraventionala Alexandra Elena Alexandra Elena Buna ziua, astazi am parcat de la ora 9 dimineata la 3 PM si am gasit in parbriz o comunicare de la politia locala a sectorului 1 prin care sunt chemata pentru ... (vezi toată discuția)
Invitaţie poliţia locală parlucian parlucian Bună. Fratele meu a primit o invitaţie de a se prezenta la sediul Poliţiei Locale din oraşul nostru, Arad, în legatură cu o ... (vezi toată discuția)
Are voie polițistul local să dea amenzi din oug 195/02? Ionut 1992 Ionut 1992 Va salut, am fost sanctionat de catre un politist local , pentru stationare asa zisa interzisa, Sanctiunea aplicata a fost de 4 puncte amenda (580 lei ) si 3 ... (vezi toată discuția)