avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Clasare persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Clasare persoana cu handicap

Va rog frumos, as dori un raspuns, referitor la varsta la care nu mai este chemata anual la revizie la Comisia Medicala , o persoana cu handicap, si este lasata definitiv cu certificat de handicap, devine nerevizuibila si se claseaza dosarul. Din cate am auzit este vorba de varsta de pensionare sau de varsta de 70 de ani, si as dori un raspuns precis. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:07, 24 Decembrie 2015
Criteriile in baza carora se apreciaza de catre comisia de expertiza medicala persoane cu handicap ca afectiunea este atat de grava incat se poate dispune mentionarea pe decizia/certificatul de incadrare in grad de habdicap,rubrica G-termen valabilitate 6 luni,12 luni,permanent nu sunt conditionate de varsta solicitantului
Exista cazuri de persoane cu afectiuni,care beneficiaza de certificat incadrare in grad de handicap permanent si nerevizuibil de la varsta mica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea definitiva la pensie in caz de handicap manuelaram manuelaram Bună ziua, Am pensie de invaliditate gr, II, si 30 ani si 6 luni de munca, cotizati. Sunt născută in august 1967. De 3 ani am certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)