Buna ziua, vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns la următoarea problemă. Am avut un proces în domeniul fondului funciar care s-a judecat pe fond. Reclamantul a pierdut, iar eu, în calitate de pârât, am câştigat. Reclamantul va face cu siguranţă apel şi ştiu că la apel va trebui să închei un nou contract cu avocatul şi, implicit, să achit un nou onorariu. Hotărârea de la instanţa de fond încă nu a fost redactată, aşa că deocamdată adversarul meu nu a putut introduce apelul, dar vă rog mult să-mi spuneţi, în principiu, dacă onorariul pentru apel pe care va trebui să-l plătesc avocatului ca să mă apere la apel va fi mai mic decât onorariul pe care l-am plătit pentru fond şi, procentual, care este procentul din onorariul la procesul pe fond care se plăteşte pentru apel (repet, mă interesează în principiu, ca să ştiu cam la ce să mă aştept). Voi păstra avocatul pe care l-am avut la judecarea pe fond, cu care am câştigat procesul respectiv. Vă mulţumesc mult
Rang la avocati ?
danradu
Buna ziua.
Sunt nou pe acest site si am si eu 2 intrebari.
1. am fost mai nou intr-o judecatorie si am vazut ca avocatii au si ei robe. totul k pana aici, ... (vezi toată discuția)