avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... tamponare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

tamponare

buna seara in luna iulie 2015 sotia mea a avut o tamponare, in urma procesului verbal intocmit de politie cealalta persoana a fost vinovata .persoana respectiva a contestat p.v . si acum cateva zile ia ajuns 0 citatie sa se prezinte la tribunal in calitate de intervenient . as dori sa stiu daca trebuie sa imi gasesc un avocat pentru ca persoana respectiv a declara ca ea a dat peste el.cum trebuie sa procedez.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:48, 29 Decembrie 2015
Daca nu stapaniti procedura ,pentru o reprezentare si aparare profesionista a intereselor sotiei ,ar fi de preferat sa contactati persoana specializata care sa studieze dosarul ,sa se pronunte asupra strategiei de aparare si eventual sa va reprezinte in instanta
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mister neelucidat...un proces intre asigurari.va rog sa imi spuneti despre ce e vorba. Teona1993Ioa Teona1993Ioa buna.am nevoie urgenta de o exlpicatie. logodnicul meu primeste de ceva timp citatii in urma unui accident rutier,precizez ca nu au fost victime,din anul ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - citat in calitate de invinuit, consecinte elementz elementz Buna ziua.Sunt disperat,speriat.Sunt minor am 16 ani.In urma cu 2 saptamani am fost retinut 24 de ore sub acuzatia complice furt calificat impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie in interes propriu ContSters238389 ContSters238389 As avea o nevoe de lamuriri si anume am un proces care are ca obiect stabilirea calitatii de mostenitor in urma decesului unchiului meu fara copii. Sa depus o ... (vezi toată discuția)